Ratkaisumme

PostNord Strålfors auttaa isoja ja pieniä yrityksiä vahvistamaan asiakasuskollisuutta tehokkailla viestintäratkaisuilla kaikissa loppuasiakkaan käyttämissä kanavissa – printtituotteista ja pakkauksista e-laskuihin ja organisaatioiden väliseen tiedonsiirtoon.

Payment-Management_16-9.jpg

Payment Management

Nivo Omnichannel osaksi laskujen maksamista ja tee siitä mahdollista missä, milloin ja miten vain. Payment Management -ratkaisualustamme ansiosta voit helposti ja vaivatta siirtää päätäntävallan asiakkaillesi.


16-9-output-management-20.jpg

Output Management

Anna asiakkaan itse valita, mitä fyysistä tai digitaalista kanavaa pitkin hän haluaa vastaanottaa viestintää. Output Management -palvelumme avulla varmistat, että tieto päätyy oikealle vastaanottajalle. Samalla lisäät asiakastyytyväisyyttä.


16-9-input-management-20.jpg

Input Management

Input Management -ratkaisumme käsittelevät niin fyysisen kuin digitaalisen saapuvan viestinnän tehokkaasti kanavasta riippumatta välittäen sisällön oikeille vastaanottajille oikeaa kanavaa pitkin.


Print-solutions_16-9.jpg

Print Solutions

Muunna tietosi fyysiseksi viestinnäksi ja fyysisiksi tuotteiksi – juuri silloin, kun niitä tarvitset. Print Solutions -ratkaisun ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia tuotannosta, jakelusta tai varastoinnista.


16-9-business-integration-management.jpg

Business Integration Management

Suuret yhtiöt käsittelevät päivittäin tuhansia liiketapahtumia. Kun virrat digitalisoidaan, yrityksen toiminta tehostuu. EDI on yksi strategia.


16-9-consulting-insights.jpg

Consulting & Insights

Maailmassa, jossa kilpailu on koventunut ja kuluttajista on tullut yhä tietoisempia, on tärkeää tietää, keitä asiakkaasi ovat, missä he sijaitsevat ja mitä he odottavat sinulta.


Vaalipalvelut_16-9.jpg

Vaalipalvelut

Onnistuneet vaalit alkavat ehdokkaiden onnistuneesta nimeämisestä. Strålfors äänestyspalvelun helppokäyttöisessä ehdokasjärjestelmässä ehdokkaat voidaan esitellä luotettavalla ja johdonmukaisella tavalla, mikä lisää annettujen äänien määrää.

Laskutusratkaisut

Oheisella videolla Solution Consultat Tarja Juutilainen & Eero Markelin esittelevät PostNord Strålfors Oy:n tarjoamat laskutusratkaisut yrityksille. Ottamalla käyttöön PostNord Strålforsin tarjoaman laskutuksen kokonaisratkaisut onnistut liiketoiminnassasi. Asiakkaamme ovat yrityksiä, joilla on paljon kuluttaja-asiakkaita.

Omnichannel

PostNord Strålfors Oy tarjoaa yrityksille viestintäratkaisuita. Asiakkaamme ovat yrityksiä, joilla on paljon kuluttaja-asiakkaita. Sami Niininen, Head of Digital Services Finland kertoo videolla, mitä omnichannel-ratkaisut tarkoittavat liiketoiminnassa.