Business Integration Management

Yritykset käsittelevät järjestelmissään päivittäin tuhansia tapahtumia. 
Kun virrat digitalisoidaan, yrityksen toiminta tehostuu.
Yli 30 vuoden kokemuksella autamme sinua tekemään oikeita päätöksiä.

Business Integration Management -ratkaisumme

16-9_eInvoiceB2B.jpg

eInvoice B2B

Yritysten väliset sähköiset laskut ovat kuuluneet PostNord Strålforsin ydinosaamiseen jo yli 30 vuoden ajan. Voimme vähentää hallinnollista työtäsi, ehkäistä virhelähteitä ja auttaa hyödyntämään kaikkia automaation tuomia etuja. Ratkaisumme on täydellinen kaikille julkisen sektorin palveluntarjoajille.

16-9_supplier-eInvoiceB2B.jpg

Supplier eInvoice B2B

Olemme kehittäneet palvelun sinulle, joka käsittelet toimittajilta saapuvia sähköisiä laskuja. Ratkaisumme takaa tietojen korkean laadun ja yhdenmukaisuuden sekä säästää aikaa. Kaikki tiedot kootaan samaan paikkaan, ja laskujen hyväksyminen helpottuu.

16-9_eOrder.jpg

eOrder

Unohda tilausten aikaavievä manuaalinen käsittely. eOrder automatisoi asiakkailtasi tulevat tilausvirrat. Käsittely tehostuu, aikaa säästyy ja virheiden riski pienenee.

16-9_eProcurement.jpg

eProcurement

Tehokas tilausten hallinta selkeyttää myös toimittajiesi kanssa käymääsi viestintää. Tämä puolestaan tehostaa liiketoimintaasi ja vapauttaa aikaa ydintehtäviisi. eProcurementin ansiosta tiedät aina, mitä ja kuinka paljon sinulle toimitetaan ja milloin toimitus on perillä. 

Tietoa Business Integration Management -palvelusta

Business Integration Management perustuu verkkolaskutus- ja EDI-standardiin. Päädyimme tähän ratkaisuun, sillä järjestelmässä käsiteltävät tapahtumavirrat tehostavat yhteistyötä asiakkaidemme eri osastojen välillä. Tuemme ja tehostamme liiketoimintaasi samalla, kun avaamme sinulle uusia mahdollisuuksia.

Ei ole tavatonta, että palveluntarjoajan ja asiakkaan ensimmäiset tapaamiset herättävät huolta integraatioihin liittyvistä kustannuksista ja mahdollisista ongelmista – molempien osapuolten keskuudessa. Siksi on usein vaikea tehdä nopeaa päätöstä tällaisesta investoinnista.

Jokainen tapahtuma on mahdollisuus vuoropuheluun

Yritykset, jotka ovat jo digitalisoineet osan kauppavirroistaan, ovat usein kiinnostuneet digitalisaation tarjoamista laajemmista mahdollisuuksista. Voivatko järjestelmät keskustella keskenään? Mitä voidaan automatisoida? Tällöin tehtävänä on määrittää kaikki virrat, minkä jälkeen voidaan selvittää, mitä mahdollisuuksia on tarjolla.

Määrittelyvaihe on äärimmäisen tärkeä, sillä ratkaisumme huolehtii yrityksen tapahtumista, kuten tilauksista, tilausvahvistuksista, varastotilanteesta, toimituspäivistä ja maksuista.

Jokainen tapahtuma avaa mahdollisuuden vuoropuheluun asiakkaan kanssa. Kun nämä mahdollisuudet määritetään ja niitä hyödynnetään oikein, saavutettavana on suuria voittoja. Kyse voi olla niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin vahvistusviesteistä ja ilmoituksista, jotka lisäävät asiakkaan turvallisuudentunnetta, tai tarjouksen tai muun tärkeän tiedon lähettämisestä oikeaan aikaan.

Kun sinulla on täysi hallinta kaikista tapahtumistasi, markkinointiviestintää on mahdollista toteuttaa todellisten tietojen ja tapahtumien pohjalta.

Oman liiketoiminnan hallinta

Yritykset voivat päätyä tilanteeseen, jossa ne käyttävät rinnakkain useita erilaisia, eri toimittajien tarjoamia järjestelmiä. Seurauksena yleiskuva hämärtyy ja sisäiset prosessit ovat liian monimutkaisia, jotta kaikki saataisiin toimimaan niin kuin pitää. Silloin on aika ryhtyä toimiin – ja ottaa liiketoiminta taas kokonaan omaan hallintaan.

Tilanne ei ole myöskään vieras viranomaisille tai kunnille, mutta tällöin taustalla vaikuttavat usein lain vaatimukset tai ulkoiset muutokset, jotka pakottavat ryhtymään toimiin. 

Osaamista ja kokemusta

PostNord Strålforsilla on yli 30 vuoden kokemus siitä, miten EDI vaikuttaa yrityksiin ja niiden liiketoimintaan. Tarjoamme huolella kehitettyjä Onboarding-palveluita, joiden avulla varmistat, että liiketoimintakumppanisi sopeutuvat muutokseen ongelmitta.

Kaikki alkaa yhteydenotosta

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat muuten keskustella siitä, mitä hyötyjä Business Integration Management -palvelumme tarjoaa juuri sinun yrityksellesi, ota meihin mielellään yhteyttä. Tarjoamme maksutonta neuvontaa, jotta osaat esittää oikeita kysymyksiä yrityksesi sisällä.

Asiakastapauksia ja syventävää tietoa

16-9_pagens teaser_BIM-specific

Pågen asettaa korkeita vaatimuksia

Lue, millaisia vaatimuksia Pågen asettaa  EDI-ratkaisulleen voidakseen huolehtia toimituksista, tapahtumavirroista ja laskutuksesta useisiin eri järjestelmiin ja eri  viestiformaateissa.

Arbetsförmedlingen-1.jpg

Tehokkaampaa laskunhallintaa EDI-palvelun avulla

PostNord Strålforsin EDI-palvelun ansiosta Ruotsin työnvälitystoimisto Arbetsförmedlingen voi helposti vaihtaa sähköisiä viestejä 6 000 palveluntarjoajansa kanssa – järjestelmästä ja paikasta riippumatta.

Ajankohtaista Business Integration Managementissa

E-invoicing_EU-legislation_16-9.jpg

Verkkolaskutukseen liittyvät vaatimukset EU-alueella

Huhtikuussa 2019 EU:n alueella täytyy viranomaisten pystyä vastaanottamaan sähköisiä laskuja toimittajiltaan. PostNord Strålfors tarjoaa asiakkailleen omnikanavaratkaisun, jossa uuden lakisääteisen muodon mukaiset e-laskut ovat yksi useista saatavilla olevista vaihtoehdoista.