3-1_eInvoiceB2B_darker.jpg

eInvoice B2B

eInvoice B2B on ratkaisu sinulle, joka käsittelet asiakkaille lähteviä laskuja. Se vähentää hallinnollista työtäsi, ehkäisee virhelähteitä ja mahdollistaa kaikkien automaation tuomien etujen hyödyntämisen.

Yritysten väliset sähköiset laskut ovat kuuluneet PostNord Strålforsin ydinosaamiseen jo yli 30 vuoden ajan. Meillä on asiakkaita kaikilta aloilta, ja olemme yksi Ruotsin suurimmista EDI-palveluiden toimittajista. Kun haluat tehostaa e-laskujesi käsittelyä tai varmistaa, että uusi ratkaisusi on strategisesti kannattava, käänny meidän puoleemme. Ratkaisumme on täydellinen sinulle, joka toimit palveluntarjoajana julkiselle sektorille.

Voi olla monia syitä, miksi sähköiseen laskutukseen siirtymisestä tulee yrityksessä ajankohtaista. Taustalla voi vaikuttaa lakisääteinen vaatimus tai formaatin standardointi, mutta tavallisin syy on, että asiakkaat itse vaativat e-laskua. Silloin tarvitset sähköistä laskutusta tukevan EDI-ratkaisun voidaksesi ylipäätään myydä tuotteitasi.

Miksi valita PostNord Strålforsin eInvoice B2B? 

Osa tapaamistamme asiakkaista on aloittanut järjestelmiensä mukauttamisen sähköiseen laskutukseen, mutta törmännyt matkan varrella ongelmiin. Eri liiketoimintakumppaneilla on erilaisia järjestelmiä, jotka puhuvat eri kieltä. Tietoja voi olla tarve mukauttaa eri aloille sopiviksi, asiakaskohtaisiin formaatteihin tai kansallisiin ja kansainvälisiin standardeihin. 

EDI-pohjaisten ratkaisujemme avulla tavoitat kaikki kumppanisi riippumatta siitä, missä päin maailmaa he toimivat ja mitä standardia he käyttävät. Huolehdimme siitä, että kaikki tiedot mukautetaan oikein. PostNord Strålfors on PEPPOL-yhteyspiste sekä TIEKEn kumppani Suomessa ja NemHandelin kumppani Tanskassa. 

Hahmotamme kokonaisuuden

Kun PostNord Strålfors on digitaalinen kumppanisi, saat apua sekä laskuformaattien muuntamiseen että järjestelmien integroimiseen. Ennen kaikkea saat kuitenkin kumppanin, joka ymmärtää monimutkaisten kauppavirtojen kaikki vaiheet ja jolla on kokemusta niistä valinnoista, joiden edessä yritykset usein ovat.

Osaamisemme auttaa sinua tunnistamaan omaan e-laskutusratkaisuusi liittyvät vaatimukset ja edellytykset. Kyse voi olla niin maltillisista kuin kovista vaatimuksista, aina järjestelmäominaisuuksista ja -vaatimuksista käytännön neuvojen antamiseen käyttöönottoprosessissa.

Jos aiot investoida e-laskutusratkaisuun, sinun on valmistauduttava hyvin. Siten vältyt ongelmilta myöhemmin. Me autamme sinua.

Keskiössä yksinkertaisuus

Palvelumme yksinkertaisuus on omaa luokkaansa. Olemme kehittäneet ja hioneet palveluamme jo vuosia, joten voimme auttaa sinut nopeasti alkuun juuri sinulle sopivan ratkaisun käyttöönotossa.

Ota meihin yhteyttä, niin voimme tutustua mahdollisuuksiin yhdessä.

Jos haluat hyödyntää täysin digitalisoidun kauppavirran tarjoaman potentiaalin, yhteydenotto meihin kannattaa ehdottomasti. Tapaaminen kanssamme on täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Lisää Business Integration Management -ratkaisuja

16-9_eOrder.jpg

eOrder

Unohda tilausten aikaavievä manuaalinen käsittely. eOrder automatisoi asiakkailtasi tulevat tilausvirrat. Käsittely tehostuu, aikaa säästyy ja virheiden riski pienenee.

16-9_eProcurement.jpg

eProcurement

Tehokas tilausten hallinta selkeyttää myös toimittajiesi kanssa käymääsi viestintää. Tämä puolestaan tehostaa liiketoimintaasi ja vapauttaa aikaa ydintehtäviisi. eProcurementin ansiosta tiedät aina, mitä ja kuinka paljon sinulle toimitetaan ja milloin toimitus on perillä. 

16-9_supplier-eInvoiceB2B.jpg

Supplier eInvoice B2B

Olemme kehittäneet palvelun sinulle, joka käsittelet toimittajilta saapuvia sähköisiä laskuja. Ratkaisumme takaa tietojen korkean laadun ja yhdenmukaisuuden sekä säästää aikaa. Kaikki tiedot kootaan samaan paikkaan, ja laskujen hyväksyminen helpottuu.

Tarvitsetko tehokkaamman laskutusratkaisun?

Meillä on asiakkaita kaikilta aloilta, ja olemme Ruotsin suurin EDI-palveluiden toimittaja. Kun haluat tehostaa e-laskujesi käsittelyä tai varmistaa, että uusi ratkaisusi on strategisesti kannattava, käänny meidän puoleemme. Älä epäröi ottaa yhteyttä.