3-1_eOrder_darker.jpg

eOrder

Unohda tilausten aikaavievä manuaalinen käsittely. eOrder automatisoi asiakkailtasi tulevat tilausvirrat. Käsittely tehostuu, aikaa säästyy ja virheiden riski pienenee.

Tehostaa saapuvia tilausvirtoja

PostNord Strålforsin eOrder-palvelun ansiosta asiakkaamme voivat heittää hyvästit tehottomille, aikaa syöville manuaalisille tilausjärjestelmille.

Saatavuuden tarkistaminen sekä tilausten kirjaaminen ja niihin vastaaminen käsin on paitsi aikaavievää, myös lisää virheiden mahdollisuutta, mikä puolestaan johtaa tyytymättömiin asiakkaisiin ja pahimmassa tapauksessa asiakkaiden menettämiseen. Puhumattakaan siitä, kuinka paljon ylimääräistä työtä se aiheuttaa tilausosastolla.

Tehokkuutta ja laatua

eOrder-ratkaisumme avulla tilausten käsittely hoituu täysin automaattisesti. Tuoteluettelosi voidaan lähettää asiakkaillesi sähköisen hinnaston muodossa EDI-järjestelmän kautta. Tietojen korkea laatu on taattu, sillä luettelossa on aina oikea tuotenumero, oikea pakkauskohtainen kappalemäärä, oikea hinta jne. Näin sinulla on kaikki tarvittavat edellytykset tilausten tehokkaaseen käsittelyyn.

Tilaukset otetaan vastaan, kirjataan liiketoimintajärjestelmään ja tarkistetaan varastosaldoa vasten. Asiakkaalle lähetetään viipymättä tilausvahvistus, josta hän näkee, mitkä tuotteet toimitetaan, kuinka paljon kutakin tuotetta toimitetaan ja milloin tuotteet toimitetaan perille – ilman huolta kirjoitus- tai muista virheistä.

Kun tilausosastosi ei tarvitse enää keskittyä tilauksiin reagoimiseen, heille jää enemmän aikaa myynnin lisäämiseen ja asiakaspalveluun. Tällä tavoin eOrder luo suurta lisäarvoa sekä yrityksellesi että asiakkaillesi.

Toimitusilmoitus

eOrder-palvelu sisältää toimitusilmoitukset. Tämä on tärkeää, jotta voidaan varmistaa selkeä tiedonkulku sekä täyttää ne vaatimukset, joita muun muassa logistiikkapalveluiden toimittajat asettavat. Syynä tähän on, että logistiikkayritysten on kyettävä suunnittelemaan toimintansa tarkkaan ja niille aiheutuu ongelmia, jos lähetystä ei voidakaan toimittaa vastaanottajalle. 

Todennäköisesti myös suurin osa asiakkaistasi vaatii tai toivoo toimitusilmoitusta. Siitä heille käyvät selkeästi ilmi toimitusaika ja toimituksen sisältö. Näin he voivat valmistautua toimitukseen varaamalla tavaralle tilaa ja varmistamalla, että heidän on mahdollista vastaanottaa lähetys.

Lisäsimme toimitusilmoitukset eOrder-palveluun, sillä tiedämme, kuinka paljon niitä arvostetaan ja kuinka tärkeitä ne ovat, jotta koko tilausketju olisi mahdollisimman sujuva.

Order to Cash

Tämä ratkaisu on kehitetty sinulle, joka käsittelet tilauksia Order to Cash -prosessissa. Haluatko tehostaa yrityksesi ja asiakkaidesi välistä tilausprosessia? 

Lisää Business Integration Management -ratkaisuja

16-9_supplier-eInvoiceB2B.jpg

Supplier eInvoice B2B

Olemme kehittäneet palvelun sinulle, joka käsittelet toimittajilta saapuvia sähköisiä laskuja. Ratkaisumme takaa tietojen korkean laadun ja yhdenmukaisuuden sekä säästää aikaa. Kaikki tiedot kootaan samaan paikkaan, ja laskujen hyväksyminen helpottuu.

16-9_eProcurement.jpg

eProcurement

Tehokas tilausten hallinta selkeyttää myös toimittajiesi kanssa käymääsi viestintää. Tämä puolestaan tehostaa liiketoimintaasi ja vapauttaa aikaa ydintehtäviisi. eProcurementin ansiosta tiedät aina, mitä ja kuinka paljon sinulle toimitetaan ja milloin toimitus on perillä. 

16-9_eInvoiceB2B.jpg

eInvoice B2B

Yritysten väliset sähköiset laskut ovat kuuluneet PostNord Strålforsin ydinosaamiseen jo yli 30 vuoden ajan. Voimme vähentää hallinnollista työtäsi, ehkäistä virhelähteitä ja auttaa hyödyntämään kaikkia automaation tuomia etuja. Ratkaisumme on täydellinen kaikille julkisen sektorin palveluntarjoajille.