eArchive-hero_3-1.jpg

eArchive

Nopea, turvallinen ja EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukainen pääsy tietoihin tuo merkittäviä aikasäästöjä päivittäiseen työhösi – parempaa asiakaskokemusta unohtamatta. eArchive on kaikkien tietovirtojesi solmukohta.

Fyysisen ja digitaalisen viestinnän turvallinen tallennus

 • Tarjoaa nopean ja vaivattoman pääsyn kaikkeen viestintään kaikentyyppisiltä laitteilta
 • Yksinkertaistaa asiakastukea
 • Tuo suoria ja epäsuoria aika- ja kustannussäästöjä
 • Nopea ja yksinkertainen ottaa käyttöön
 • Käytettävissä eri kielillä
 • Takaa korkean turvallisuustason ja täyden jäljitettävyyden
 • Täyttää EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset

Oletko kyllästynyt tiedostoarkiston ylläpitämiseen?

Tallentamalla tiedot digitaalisesti eArchive-ratkaisun avulla tehostat prosessejasi ja parannat asiakaskokemusta. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme eri mahdollisuuksista.

Löydä tiedot nopeasti

Tietojen tallentaminen ja hakeminen voi haukata suuren osan työajasta sekä pidentää toimitus- ja vastausaikoja. eArchive mahdollistaa kaiken saapuvan ja lähtevän tiedon tallentamisen, olipa kyse sitten painetuista tai digitaalisista aineistoista. Siten se myös vähentää hallinnollisiin tehtäviin kuluvaa aikaa.  Asiakkaan ottaessa yhteyttä asiakaspalvelu löytää hetkessä tarvitsemansa tiedot, mikä parantaa asiakaskokemusta.

Nopeasti alkuun skaalautuvalla ratkaisulla

eArchive soveltuu tietojen tallentamiseen kaikista lähteistä ja tietovirroista. Voit tallentaa niin henkilöstöasiakirjoja kuin piirustuksia, laskuja ja myyntisopimuksiakin. Kun tarpeesi muuttuvat, ratkaisua voidaan skaalata suuntaan tai toiseen sen mukaan, kuinka suuria tietovirtoja siinä on pystyttävä käsittelemään ja missä maissa sitä tarvitaan. Jos sinun tarvitsee päästä nopeasti alkuun, tarjolla on pilvipohjainen perusratkaisu, jonka otat käyttöön käden käänteessä ilman aikaavieviä IT-integraatioita. Halutessasi ratkaisu voidaan kuitenkin myös integroida IT-järjestelmiisi.

eArchive on täydellinen monien erityyppisten tietojen tallentamiseen, ja se tukee erilaisia prosesseja. Esimerkkejä:

 • Asiakasviestintä
 • HR- ja henkilöstöarkisto
 • Tehtäväarkisto
 • Sopimusarkisto
 • Rakennuslupa-arkisto
 • Piirustusarkisto
 • Ympäristöarkisto

Henkilötietojen käsittely yksinkertaista

Kun henkilötietoja pyydetään poistamaan EU:n tietosuoja-asetuksen nojalla, se onnistuu helposti. Lisäksi kaikki tietovirrat, esimerkiksi laskut, myyntisopimukset ja henkilöstöasiakirjat, ovat toisistaan erillään. Se helpottaa erityyppisten asiakirjojen käsittelyä. Esimerkiksi laskut voidaan määrittää säilytettäviksi lakisääteisen vuosimäärän ajan, vaikka asiakas haluaisi, että muut asiakastiedot poistetaan.

Korkea turvallisuustaso ja täysi jäljitettävyys

Kaikki tiedot tallennetaan turvallisiin järjestelmiin salauksesta, todennuksesta ja asiakirjojen tarkastusketjuista huolehtien. Tämä takaa tietojen turvallisuuden sekä mahdollistaa asiakirjojen käytön täydellisen jäljittämisen. Käyttäjien käyttöoikeudet voidaan määrittää käyttöoikeusroolien perusteella, mikä parantaa turvallisuutta entisestään.

Järjestelmä perustuu avoimiin standardeihin ja palvelukeskeiseen arkkitehtuuriin ja on sen vuoksi aikaa kestävä ratkaisu, joka mukautuu uusiin viestintämuotoihin ja uuteen lainsäädäntöön.

eArchive on osa Omnichannel-tarjontaamme

Jos olet epävarma, miten voit parhaiten hyödyntää eArchiven tarjoamia mahdollisuuksia, autamme sinua mielellämme. Samalla voimme sopeuttaa ratkaisun toimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla.
Kaikkein tehokkaimman kokonaisuuden saat, jos käytät eArchivea yhdessä muiden Omnichannel-ratkaisujemme kanssa. Tällöin viestintävirtasi voidaan automatisoida täysin, jolloin resursseja vapautuu muuhun toimintaan.

Lue lisää Omnichannel-ratkaisuista

Yhteensopivat ratkaisut

16-9_mailroom-solutions

Mailroom solutions

Unohda saapuvan digitaalisen ja fyysisen viestinnän vieminen IT-järjestelmiin – meidän avullamme automatisoit kaiken käsittelyn.

Scanning-puff-16-9.jpg

Invoice scanning

Invoice Scanning on ratkaisu saapuvien paperilaskujen skannaamiseen. Se helpottaa hallinnollista työtä ja minimoi kustannukset.

Oletko kyllästynyt tiedostoarkiston ylläpitämiseen?

Tallentamalla tiedot digitaalisesti eArchive-ratkaisun avulla tehostat prosessejasi ja parannat asiakaskokemusta. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme eri mahdollisuuksista.