invoice_scanning_HERO.jpg

Invoice Scanning

Invoice Scanning on ratkaisu saapuvien paperilaskujen skannaamiseen. Se helpottaa hallinnollista työtä ja minimoi kustannukset.

Lataa esite Asiakaskirjautuminen

Paperilaskut digitaalisiksi

  • Säästää aikaa ja rahaa
  • Helppo ottaa käyttöön
  • Skaalautuva – palvelun kattavuutta voi tarvittaessa laajentaa
  • Aikaa kestävä ratkaisu tietojen tallentamiseen

Unohda resursseja vievä kirjeiden käsittely

Sinun ei tarvitse käsitellä saapuvia laskuja itse, vaan me huolehdimme siitä puolestasi. Soita numeroon 010 43 61 600 tai ota yhteyttä viestillä:

Paperilaskut ja digitaaliset laskut samassa laskuvirrassa

Myös digitaalisella aikakaudella vastaan tulee paljon paperilaskuja. Usein laskuja lähetetään myös PDF-muodossa sähköpostitse. Niiden kaikkien käsitteleminen vie huomattavasti aikaa ja resursseja pois ydintoiminnastasi.  Kun saapuvat paperilaskut skannataan ja laskujen tiedot tulkitaan automaattisesti, aikaa ei mene hukkaan.

Invoice Scanning on palvelu, jossa huolehdimme kaikista laskuistasi, olivatpa ne sitten digitaalisia tai paperilaskuja. Laskut skannataan ja muunnetaan sähköisen laskutusjärjestelmäsi kanssa yhteensopivaan muotoon siten, että kaikki olennaiset laskutiedot säilyvät. Tämän jälkeen digitalisoidut paperilaskut lähetetään yhdessä digitaalisten laskujen kanssa laskutusjärjestelmääsi.

Mikäli jotakin paperilaskua ei ole syystä tai toisesta mahdollista skannata, ratkaisemme ongelman syöttämällä tiedot käsin.

PostNord Strålfors Scanning

Perusratkaisusta räätälöityihin ratkaisuihin

Tarpeistasi riippuen Invoice Scanning -ratkaisusta on saatavilla eri vaihtoehtoja ja lisäpalveluita:

  • Invoice Scanning Standard – mahdollistaa digitaalisten laskujen ja paperilaskujen käsittelyn 12 erilaisen standardoidun laskutiedon avulla (esim. laskunumero, eräpäivä ja summa) siten, että laskut toimitetaan asiakkaan järjestelmään digitaalisessa standardiformaatissa.
  • Invoice Scanning Customised – räätälöity ratkaisu, joka on liitettävissä Business Integration Management-palveluun ja joka mahdollistaa kaikentyyppisten tietojen (mukaan lukien laskurivien) käsittelyn ja toimituksen asiakkaan valitsemassa digitaalisessa formaatissa.
  • Physical Archiving – lisäpalvelu skannattujen fyysisten asiakirjojen säilyttämistä varten.
  • eArchive – turvalliseen digitaaliseen tallennukseen kehitetty lisäpalvelu, joka tekee tiedoista haettavia ja helposti saatavia. 

Laskuvirran täysi hallinta ja enemmän aikaa ydintoimintaan

Invoice Scanning toimittaa laskut laskutusjärjestelmääsi, jolloin sinun on mahdollista seurata, missä maksuprosessin vaiheessa kukin lasku on. Siten sinun on helpompi suunnitella toimintaasi. Sinun tarvitsee vain hyväksyä laskut, ja lopun ajasta voit keskittyä ydintoimintaasi yhdessä tiimisi kanssa.

Monia tyytyväisiä asiakkaita

Olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista ja luotettavimmista laskujen digitalisointi- ja skannauspalveluiden toimittajista. Invoice Scanning on laajalti käytetty ja todistetusti toimiva ratkaisu, jolla on monia tyytyväisiä asiakkaita aina suuryrityksistä kuntiin ja valtiollisiin organisaatioihin.

Yhteensopivat ratkaisut

Archive_Scanning-puff-16-9.jpg

Archive scanning

Archive Scanning on ratkaisu fyysisten arkistojen tehokkaaseen digitalisointiin, olipa kyse sitten sopimuksista, henkilöstöarkistoista tai vanhoista rakennusluvista. Digitalisointi mahdollistaa tietojen haun arkistoista ja takaa niiden yhdenmukaisuuden EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten kanssa.

16-9-business-integration-management.jpg

Business Integration Management

Suuret yhtiöt käsittelevät päivittäin tuhansia liiketapahtumia. Kun virrat digitalisoidaan, yrityksen toiminta tehostuu.  EDI on yksi strategia.

eArchive-16-9_2.jpg

eArchive

eArchive-ratkaisun avulla voit tallentaa helposti kaiken saapuvan ja lähtevän fyysisen ja digitaalisen viestinnän sekä manuaalisesti että automaattisesti. Tämä minimoi tietojen käsittelytarpeen. Prosessit tehostuvat, mikä puolestaan parantaa asiakaskokemusta.