Wemail-HERO4.jpg

We Mail

We Mail on mutkaton ja turvallinen palvelu sinulle, joka haluat viestiä tehokkaasti niin fyysisiä kuin digitaalisia kanavia pitkin ilman turhaa huolta ja hallinnollista työtä.

Helppoa viestintää asiakkaan ehdoilla niin pienten kuin suurten yritysten tarpeisiin

 • Samanaikainen viestintä fyysisissä ja digitaalisissa kanavissa
 • Tulostus, kuoritus ja postimaksu samassa ratkaisussa
 • Standardoidut kanavat saapuvaan ja lähtevään viestintään
 • Kappalehinta – paras valinta pienille ja keskisuurille volyymeille
 • Yksinkertainen ja standardoitu integraatio
 • Turvallinen viestintä, joka täyttää lakien ja sääntöjen määräykset

Kiinnostuitko We Mail -ratkaisusta?

Kaipaatko käytännön vinkkejä, miten yrityksesi saa parhaimman hyödyn We Mailista? Varaa aika myyjältämme. PostNord Strålforsin asiantuntijat auttavat sinua mielellään.

Vähemmän hallinnollista työtä

We Mail on palvelu sinulle, joka välität asiakasviestinnästäsi mutta jolla ei ole aikaa tai resursseja oman ratkaisun rakentamiseen. Se soveltuu parhaiten pienille ja keskisuurille yrityksille, mutta on yhtä toimiva ratkaisu myös suurissa yrityksissä, jotka kohtaavat erityisiä haasteita.

We Mail erottuu muista palveluista siinä, että tiedät aina etukäteen, kuinka paljon maksat. Viestinnän on voitava olla yksinkertaista.

Viestintää asiakkaan ehdoilla

Nykyajan yritysten on rakennettava viestintäänsä asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Jos asiakkaille ei tarjota valinnanvapautta, he ovat valmiita lopettamaan asiakassuhteensa, jopa suuremmassa määrin kuin yritykset uskovatkaan.

Esimerkiksi Ruotsissa paperikirje on paras kirjallisen viestinnän kanava, jos halutaan kiinnittää asiakkaan huomio tai lähettää henkilökohtaista tietoa tai muuta sisältöä, jonka asiakas haluaa säästää. Ruotsalaiset suosivat digitaalisia kanavia nopeassa viestinnässä sekä lähetyksissä, jotka on voitava välittää eteenpäin tai joiden tietoihin on tarve päästä käsiksi mistä päin maailmaa tahansa.

Näin vaivatta We Mail toimii

 1. Sinun tarvitsee vain lähettää kirjemallisi meille, minkä jälkeen tallennamme sen järjestelmäämme.
 2. Tämän jälkeen lähetät meille vastaanottajien osoitteet tiedostona sekä muut tiedot, jotka on liitettävä lähetykseen.
 3. Huolehdimme viestintäprosessin kaikista vaiheista: tulostuksesta, kuorituksesta ja jakelusta.
 4. Jos valitsit lisäpalveluna digitaaliset kanavat, lajittelemme ja jaamme lähetykset asiakkaidesi toiveiden mukaisesti.

We Mail -palveluun sisältyvät tulostus, kuoritus ja postimaksut. Lisäksi tarjoamme seuraavat digitaaliset kanavat lisäpalveluna:

 • Digital Mailboxes – välitämme lähetykset digitaalisiin postilaatikkoihin (esimerkiksi Kivra, eBoks ja Mina meddelanden).
 • Internet Bank Invoice – mahdollistaa laskujen tallentamisen ja maksamisen verkkopankissa. Huolehdimme e-laskusopimuksiin liittyvästä hallinnollisesta työstä sekä tarjoamme verkkotyökalun, joka mahdollistaa laskuvirtojen seurannan.
 • eArchive – ratkaisu kaikentyyppisten asiakirjojen tallentamiseen sähköiseen arkistoon. Sen kautta pääset käsiksi asiakirjoihisi nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti vuorokauden kaikkina aikoina.

Asiakkaita, jotka käyttävät We Mailia

Futursoft-Stralfors-PostNord-WeMail-1.jpg

Ainutlaatuinen yhteistyö edistää liiketoimintaa

PostNord Strålfors on solminut jälleenmyyntisopimuksen suomalaisen ohjelmistovalmistaja FuturSoftin kanssa, joka on erikoistunut auto- ja konealan järjestelmäratkaisuihin.  – FuturSoft käyttää PostNord Strålforsin monikanavaista We Mail -ratkaisua, jonka yritys brändää omille asiakkailleen, kertoo Strålforsin myyjä Jukka Leivonen.

Yhteensopivat ratkaisut

eArchive-16-9_2.jpg

eArchive

eArchive-ratkaisun avulla voit tallentaa helposti kaiken saapuvan ja lähtevän fyysisen ja digitaalisen viestinnän sekä manuaalisesti että automaattisesti. Tämä minimoi tietojen käsittelytarpeen. Prosessit tehostuvat, mikä puolestaan parantaa asiakaskokemusta.

Internet-Bank-Invoice_16-9

e-lasku B2C

e-lasku B2C on laskutuskanava, jota käyttää nykyään jo yli 3,6 miljoonaa ruotsalaista. Asiakkaat voivat maksaa laskunsa heille parhaiten sopivaan aikaan – yksinkertaisesti ja turvallisesti.

Kiinnostuitko We Mail -ratkaisusta?

Kaipaatko käytännön vinkkejä, miten yrityksesi saa parhaimman hyödyn We Mailista? Varaa aika myyjältämme. PostNord Strålforsin asiantuntijat auttavat sinua mielellään.