3-1_Access-Interactive.jpg

Access Interactive

Herätä asiakkaidesi kiinnostus lähetyksiäsi kohtaan! Paranna asiakaskokemusta sopeuttamalla viestintäsi vastaanottajan tarpeisiin niin sisällön kuin kanavan osalta.  

Tee lähetyksistä henkilökohtaisia

  • Yhdenmukainen asiakasviestintä
  • Parempi asiakaskokemus
  • Suurempi asiakasuskollisuus
  • Tukee sekä fyysisiä että digitaalisia kanavia
  • Parantaa asiakirjojesi viestintäarvoa
  • Mahdollistaa lähetysten täyden hallinnan
  • Mahdollistaa helpon kohderyhmään sopeuttamisen ja henkilökohtaisen viestinnän

Osa Omnichannel-palvelukokonaisuutta

Access Interactive on yksi Omnichannel-palveluistamme, jotka auttavat sinua viestimään tehokkaasti kaikissa kanavissa. Haluatko saada lisätietoa?

Lisää vastaanottajan kiinnostusta

Me PostNord Strålforsilla tiedämme, ettei laskun tarvitse olla pelkkä lasku eikä vuositiliotteen pelkkä vuositiliote. Kun täydennät lähetystäsi tarjouksilla ja vastaanottajaa kiinnostavalla tiedolla, luot lisäarvoa ja rakennat arvokkaan suhteen asiakkaisiisi.  

Access Interactive on verkkorajapinta kaikille asiakasviestinnän parissa työskenteleville. Saat täyden hallinnan kaikista lähetyksistäsi ja voit mukauttaa niiden sisältöä ja ulkoasua sekä digitaalisissa että fyysisissä kanavissa. 

Muokkaa tekstiä ja kuvia

Access Interactiven avulla voit muokata ja hienosäätää lähetystesi tekstiä ja kuvia. Voit esimerkiksi laatia yksilöllisiä laskuja tai luoda eri kohderyhmille mukautettuja kampanjoita. Lisäksi ratkaisu mahdollistaa kaksisuuntaisen viestinnän. Voit siis tarjota vastaanottajalle mahdollisuuden vastata kysymykseen tai olla muulla tavoin vuorovaikutuksessa yrityksesi kanssa.  

Access Interactive on myös mahdollista yhdistää Dynamic Communication -palveluumme.  

Vähentää virhelähteitä

Access Interactiven avulla parannat yrityksesi sisäisiä prosesseja ja helpotat työntekijöiden yhteistyötä eri osastojen välillä. Useampi henkilö voi työstää samaa lähetystä samanaikaisesti. Tämä mahdollistaa kaikkien asiakirjojen helpon oikoluvun ja tarkistuksen ennen kuin ne lähetetään matkaan – mikä vähentää virheiden riskiä.

Osa Omnichannel-palvelukokonaisuutta

Access Interactive on yksi Omnichannel-palveluistamme, jotka auttavat sinua viestimään tehokkaasti kaikissa kanavissa. Haluatko saada lisätietoa?