3-1_epost-sms.jpg

Sähköposti ja tekstiviesti

Sähköposti- ja tekstiviestilähetykset tavoittavat asiakkaasi juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa ennen ostotapahtumaa. Viestintä asiakkaan ehdoilla on avain onnistumiseen.  

Toinen toisiaan täydentävät kanavat

  • Suurempi asiakasuskollisuus
  • Nopea ja yksinkertainen
  • Asiakaskeskeinen viestintä 
  • Kanavat yhdistettävissä vaikutuksen tehostamiseksi
  • Helppo yhdistellä sekä täydentää muilla digitaalisilla palveluilla

Yhdistä erilaisia digitaalisia palveluita

Haluatko tietää lisää, miten voit tehdä viestinnästäsi älykkäämpää sekä yhdistellä erilaisia digitaalisia palveluita kaikkein tehokkaimmin? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään. 

Yhdistelemällä tehokkain vaikutus

Aikana, jolloin arki on nopeatempoista, kilpailu kovaa ja mahdollisuuksia runsain mitoin, voi olla vaikea herättää asiakkaiden kiinnostus. Vastaanottajalle henkilökohtaisesti mukautettu viestintä, joka toimitetaan perille vastaanottajan käyttämiä ja suosimia kanavia pitkin, lisää sekä kiinnostusta että asiakasuskollisuutta. 

Sähköposti ja tekstiviesti ovat nopeita ja yksinkertaisia viestintätapoja, ja usein ne myös täydentävät toinen toistaan. Asiakkaalle voidaan esimerkiksi lähettää tarjous uutiskirjeessä sähköpostitse ja sen jälkeen ilmoitus suoraan puhelimeen.  

Tavoittaa asiakkaan

Tekstiviesti on suora kanava, joka tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa asiakas juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa ennen ostotapahtumaa. Toimintaan perustuvan viestinnän mahdollisuuksia hyödyntämällä voidaan lähettää tekstiviesti, kuten kampanjakoodi tai kutsu asiakastapahtumaan, automaattisesti niille asiakkaille, jotka ovat vuorovaikutuksessa kanssasi.

Rajattomat mahdollisuudet

Digitaaliset viestintäratkaisumme tarjoavat sinulle rajattomia mahdollisuuksia sähköiseen viestintään. Voit helposti yhdistää verkkosivusi tapahtumat sähköposti- ja tekstiviestiviestintään. Tämä lisää vuorovaikutusta asiakkaidesi kanssa sekä auttaa sinua ymmärtämään markkina-aluettasi ja asiakkaitasi paremmin.

Tarjoamme erillisten sähköposti- ja tekstiviestiratkaisujen lisäksi viestintäpalveluita, jotka ovat yhdistettävissä muihin palveluihin, kuten Digital Signing- tai Mobile Invoice -ratkaisuihin.