Internet-Bank-Invoice_3-1.jpg

e-lasku B2C

Yli neljä miljoonaa ruotsalaista käyttää nykyään verkkopankkia. Se on yksinkertainen ja turvallinen ratkaisu, jossa asiakkaat voivat maksaa laskunsa silloin, kun heille parhaiten sopii.

Helppokäyttöinen ratkaisu, joka on aina saatavilla

  • Lisää asiakastyytyväisyyttä
  • Aikaa kestävä ratkaisu, joka noudattaa lakeja ja standardeja
  • Mahdollistaa henkilötietojen turvallisen käsittelyn, tallentamisen ja säilytyksen

Helppo ottaa käyttöön

e-lasku B2C on osa PostNord Strålforsin Payment Management -palvelutarjontaa. Siten voit helposti ottaa käyttöön lisää ratkaisuja sitä mukaa, kun liiketoimintasi kasvaa. Haluatko saada lisätietoa?

Laskut suoraan verkkopankkiin

PostNord Strålforsin e-lasku B2C aisun avulla voit lähettää laskuja helposti suoraan kaikkiin verkkopankkeihin, jotka käyttävät e-laskutusta. Palvelu kattaa yksityishenkilöille lähetettävät laskut Pohjoismaissa sekä pienyrityksille lähetettävät laskut Ruotsissa. Jos lasku ei jostakin syystä tavoita vastaanottajaa sähköisesti, se tulostetaan ja lähetetään postitse.

e-Lasku B2C  soveltuu niin suurille kuin pienemmille yrityksille. Palvelussamme yhdistyvät standardoidun ratkaisun turvallisuus sekä erinomainen joustavuus. Autamme sinua myös räätälöimään palvelun tarpeisiisi sopivaksi. 

Skaalautuva ja yhdisteltävissä

e-lasku B2C on standardoitu ratkaisu, joka on helppokäyttöinen niin yrityksille kuin asiakkaille ja jonka sääntöjen- ja vaatimustenmukaisuuteen voi luottaa. PostNord Strålfors on sertifioitu tekninen jakelija (Certified Technical Distributor, CTD), jolla on suojattu yhteys pankkien verkkopankkeihin eFakturabolagetin sääntöjen mukaisesti. 

Ratkaisu on skaalautuva, ja siihen voidaan yhdistää lisäpalveluita, jolloin kokonaisuudesta saadaan aina tarpeisiin sopiva. Asiakirjat voidaan esimerkiksi tallentaa eArchive-ratkaisun avulla, ja voit itse päättää verkkolaskujen formaatin ja ulkoasun responsiivisuutta unohtamatta. HTML-laskujen lisäksi ratkaisumme tukee luonnollisesti myös PDF-muotoisia laskuja.

PostNord Strålfors luo aina maksurivit, joten laskuttajan ei tarvitse huolehtia siitä itse. Voimme myös julkaista ja arkistoida suoralaskutusta koskevat tiedot voimassa olevien vaatimusten mukaisesti. Lisäksi tarjoamme oman ratkaisun e-laskusopimusten hallintaan. Sinun ei siis toisin sanoen tarvitse investoida omaan ratkaisuun e-laskuttamista varten.

Vähemmän tarvetta tuelle

E-laskusopimusten validointiin on useita vaihtoehtoja. Ulkoisessa validoinnissa tiedostonsiirto ja manuaalinen validointi tapahtuu verkkotyökalun avulla. Validoinnin ulkoistaminen mahdollistaa kaksisuuntaisen viestinnän sopimuksen tekemisen yhteydessä, asiakkaiden tarpeiden pohjalta räätälöidyn ulkoasun sekä huomattavasti nopeamman prosessin. Tämä puolestaan vähentää tuen tarvetta.

Yksinkertaisessa ja monipuolisessa verkkotyökalussa on mahdollista seurata tapahtumia raporttien avulla sekä hallita e-laskusopimuksia ja tarkastella tiedostovirtoja. Samalla verkkotyökalu on tärkeä apuväline yrityksesi asiakaspalvelulle.

Muita Payment Management -ratkaisuja

Mobilfaktura-16-9.jpg

Mobile Invoice

Matkapuhelin kulkee nykyään aina mukanamme, ja kun saamme tekstiviestin, reagoimme siihen välittömästi. Mobile Invoicen ansiosta saat maksut nopeammin ja lisäät asiakkaidesi tyytyväisyyttä, sillä he voivat itse päättää, milloin ja miten he maksavat laskunsa.

mobile-pay-16-9.jpg

MobilePay

MobilePay on kuluttajille luotu ilmainen ja pankkiriippumaton matkapuhelinsovellus helppoon maksamiseen. MobilePay on Suomen käytetyin mobiilimaksusovellus, ja sillä voi maksaa myös laskuja mobiilisti.

Helposti päivitettävissä

e-lasku B2C on osa PostNord Strålforsin Payment Management -palvelutarjontaa. Sen ansiosta voit helposti laajentaa ja päivittää ratkaisujasi sitä mukaa, kun liiketoimintasi kasvaa. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!