mobiilimaksaminen-Hero.jpg

Helppo mobiilimaksaminen

Olemme luotettava kumppanisi mobiilimaksupalveluissa. Jakelemme laskusi tehokkaasti asiakkaittesi mobiililaitteisiin - ilman lisävaivaa sinulle.

Lataa whitepaper

Mobiilimaksamisen palvelut

PostNord Strålforsin Mobiilimaksamisen palvelussa asiakasyritys lähettää meille datatiedoston, joka sisältää asiakkaan laskut vastaanottajille. PostNord Strålfors lajittelee ja konvertoi laskutusaineistot ja jakaa ne mobiililaskukanavaan. Kuluttaja vastaanottaa laskun mobiililaitteeseensa ja hyväksyy maksun.

Mobiililaitteella maksaminen on palveluna käytössä erilaisilla teknologioilla toteutettuna kaupoissa, ravintoloissa ja yksityishenkilöiden välisissä maksuissa. PostNord Stralfors tarjoaa asiakasyrityksilleen mahdollisuuden lähettää laskujaan yhtä helposti suoraan kuluttaja-asiakkaidensa matkapuhelimiin.

Mobiililaskujen jakelu kuluttajan toiveen mukaan

PostNord Strålforsin tarjoama Mobiilimaksamisen palvelu on palvelu, jossa asiakasyritys lähettää meille datatiedoston, joka sisältää asiakkaan laskut vastaanottajille. PostNord Strålfors lajittelee ja konvertoi laskutusaineistot ja jakaa ne mobiililaskukanavaan, jossa lasku toimitetaan edelleen vastaanottajan itse valitsemaansa mobiilimaksusovellukseen.

Ei järjestelmämuutoksia laskuttajalle

Palvelu on helposti otettavissa käyttöön PostNord Strålforsin tarjoamassa omnikanavaisessa
laskutuksen kokonaisratkaisussa tai We Mail-palvelussa. Laskuttajayritys voi päättää minkä
mobiililaskupalvelujen älypuhelinsovellukseen yrityksen asiakkaiden laskuja lähetetään. Tämä ei aiheuta asiakasyritykselle laskujen muokkaustarvetta, eikä uusia järjestelmäintegraatioita tarvita.

Turvallinen vaihtoehto

Kaikki asiakastieto salataan yhteyksissä PostNord Strålforsin ja mobiililaskutuskumppaniemme välillä. PostNord Strålfors käyttää rajapintoja ja salattua yhteyttä tiedon siirtoon.

Käyttäjän hyödyt

 • Helppous. Laskut lähetetään automaattisesti mobiililaitteeseen, jolloin niistä tulee ilmoitus näytölle ja lasku hyväksytään halutessa sormen pyyhkäisyllä
 • Selkeys. Ei paperilaskupinoja, sähköpostilaskujen etsintää inboxista, paperisia maksumuistutuksia - vain halutut laskut ja dokumentit selkeästi aina saatavilla eräpäivämuistutuksineen
 • Turvallisuus. Ensitunnistautuminen omilla pankkitunnuksilla, jonka jälkeen käyttö omalla sormenjäljellä tai koodilla. Rahaliikennettä ei ole, vain tieto laskusta ja sen hyväksymisestä välitetään
 • Joustavuus. Talouden tasapainottamisen lisämahdollisuuksia kuten luotto-ominaisuus, eräpäivän siirto ja osamaksutavat

Laskuttajan hyödyt

 • Kustannussäästöt paperilaskun jakelukuluihin verrattuna
 • Käyttöönoton helppous, sillä palvelu ei vaadi aineistomuutoksia laskuttajalta
 • Nopea maksusaatavien kierto, kun laskut maksetaan jo ennen eräpäivää tehokkaan muistutuksen ansiosta
 • Laskunmaksutiedoista näkee toimitettujen laskujen tiedon lisäksi reaaliaikaisesti, onko lasku avattu ja milloin se on maksettu
 • Luotettava Pohjoismaiden suurin laskunjakelija PostNord Strålfors toimii laskunvälittäjänä

Ratkaisumme

Mobiilimaksamisen palvelussa toimitamme laskun tai dokumentin luotettavasti vastaanottajan mobiililaitteeseen lähettäjän puolesta.

Palvelumme on helposti otettavissa käyttöön PostNord Strålforsin tarjoamassa omnikanavaisessa laskutuksen kokonaisratkaisussa tai We Mail-palvelussa.

PostNord Strålfors tarjoaa kattavasti mobiilimaksamisen palveluja allaolevien yhteistyökumppaniemme kanssa;

 • Clark
 • Klever
 • MobilePay
 • Siirto
 • Tekstiviestilasku Mobile Invoice, PostNord Strålforsin SMS-pohjainen palvelu

Mobiilimaksaminen

Mobilfaktura-16-9.jpg

Mobile Invoice

Matkapuhelin kulkee nykyään aina mukanamme, ja kun saamme tekstiviestin, reagoimme siihen välittömästi. Mobile Invoicen ansiosta saat maksut nopeammin ja lisäät asiakkaidesi tyytyväisyyttä, sillä he voivat itse päättää, milloin ja miten he maksavat laskunsa.

mobile-pay-16-9.jpg

MobilePay

MobilePay on kuluttajille luotu ilmainen ja pankkiriippumaton matkapuhelinsovellus helppoon maksamiseen. MobilePay on Suomen käytetyin mobiilimaksusovellus, ja sillä voi maksaa myös laskuja mobiilisti.

16-9_Klever.jpg

Klever

Klever on kuluttajille kehitetty matkapuhelinsovellus joka mahdollistaa laskujen helpon vastaanoton ja maksamisen. Palvelun avulla käyttäjä voi vastaanottaa laskunsa keskitetysti yhteen väylään joko paperisena, sähköpostin välityksellä tai partnerin kautta. 

16-9_Clark.jpg

Clark

Clark on kuluttajille luotu digitaalinen alusta, joka mahdollistaa laskujen ja oman talouden helpon hallinnoinnin tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella. Alusta koostuu verkkoportaalista ja mobiilisovelluksesta.

16_9_siirto.jpg

Siirto

Voit vastaanottaa ja maksaa laskuja helposti pankkitililtäsi Siirto-maksuina omalla älypuhelimellasi. PostNord Strålfors mahdollistaa laskujen ja liitteiden lähettämisen suoraan kuluttajan käyttämään Siirto-sovellukseen.

Tarvitsetko apua perehdytysprosessissa?

Olemme jo pitkään auttaneet monia yrityksiä perehdytysprosesseissa. Tarvitsetko apua aloittamiseen? Ota meihin yhteyttä.