Paper-Invoice_Hero_3-1_2.jpg

Paper invoice

Paperilasku on helppo mukauttaa kohderyhmälle sopivaksi. Se on turvallinen laskutuskanava monille asiakkaistasi, ja sitä on helppo täydentää digitaalisilla kanavilla.

Luottamusta herättävä ja henkilökohtainen

  • Nopea ja sujuva maksu QR-koodilla
  • Korkea toimitusvarmuus
  • Täydennettävissä markkinointisisällöllä
  • Helppo yhdistää digitaalisiin palveluihin

Täydennä ratkaisuasi

Paper Invoice on osa PostNord Strålforsin Payment Management -palvelutarjontaa. Sen ansiosta voit helposti laajentaa ratkaisuasi muilla kanavilla sitä mukaa, kun liiketoimintasi kasvaa. Haluatko saada lisätietoa?

Kiinnittää asiakkaan huomion

Paperikirjeet ovat suosittuja kaikissa Pohjoismaissa, etenkin Suomessa ja Ruotsissa. Painettuja lähetyksiä arvostetaan eniten 36–55-vuotiaiden keskuudessa.

Paperikirje on suositeltava ratkaisu, kun halutaan herättää asiakkaiden kiinnostus tai saada asiakkaat tuntemaan itsensä arvostetuiksi sekä kun on kyse arkaluonteisesta tai yksityisestä tiedosta tai tiedoista, jotka on tarve säästää.

Paperilasku suosituin

Ruotsissa paperilasku on edelleen suosituin verkko-ostosten maksutapa. Paperilasku on perinteinen maksutapa, mikä selittää osaltaan sen suosiota. Monet asiakkaista haluavat myös edelleen nähdä tuotteet luonnossa ennen maksamista.

Voisi kuvitella, että nuoret ja nuoret aikuiset suhtautuvat kielteisesti painettuihin lähetyksiin, koska he yleisesti ottaen suosivat sähköistä viestintää. Kohderyhmiä vertailtaessa on kuitenkin osoittautunut, että kyseinen ryhmä haluaa mielellään saada paperilaskun postitse, jotta he voivat laittaa sen talteen palkkapäivää odottamaan – tai antaa sen vanhemmille maksettavaksi! 

Yhdistä digitaalisiin kanaviin

Mitä selkeämpi lasku on, sitä nopeammin se maksetaan. Eye Tracking- ja Customer Journey Mapping -palvelujemme avulla voimme laatia laskut siten, että ne vastaavat asiakkaidesi tarpeisiin.

Laskuihin on tietenkin mahdollista lisätä myös QR-koodi, mikä nopeuttaa ja sujuvoittaa maksamista entisestään. Asiakas skannaa koodin mobiilisovelluksella, minkä jälkeen maksu hyväksytään yhdellä klikkauksella.

Lisäksi voimme täydentää paperilaskuja kaikilla digitaalisilla kanavilla, joita asiakkaasi mielellään käyttävät.

Paper Invoicen avulla voit tehdä asiakasviestinnästäsi henkilökohtaisempaa. Työkalumme mahdollistavat viestintäsisältösi muokkaamisen, hienosäätämisen ja tehostamisen. Kaikki tulostetaan ja kuoritetaan liitteineen. Voit lähettää liitteet meille samassa tiedostossa tulostettavan sisällön kanssa, tai ne voidaan tulostaa erikseen ja säilyttää puolestasi myöhempää tarvetta varten.

Strålfors Reliable Mailing (SRM)

SRM (Strålfors Reliable Mailing) on järjestelmä, joka lisää painettujen lähetystemme turvallisuutta. Siinä jokainen yksittäinen tulostettu ja kuoritettu lähetys tarkistetaan asiakkaan tiedoston tietoja vastaan optisen lukutoiminnon avulla ennen kuin lähetys siirretään jakeluun. Virheelliset lähetykset poistetaan ja tulostetaan uudelleen. SRM takaa siten täyden jäljitettävyyden lähetystasolla.

Yhteensopivat ratkaisut

print-and-enclosing2-16-9.jpg

Print & Enclosing

Print & Enclosing on täydellinen ratkaisu sinulle, joka asetat korkeita vaatimuksia joustavuudelle, toimituksille ja turvallisuudelle. Se on täysin räätälöitävissä yrityksesi viestintätarpeiden pohjalta ja kattaa luonnollisesti kaikki Pohjoismaat.

Wemail-16-9.jpg

We Mail

We Mail on mutkaton ja turvallinen palvelu sinulle, joka haluat viestiä tehokkaasti niin fyysisiä kuin digitaalisia kanavia pitkin ilman turhaa huolta ja hallinnollista työtä.

Täydennä ratkaisuasi

Paper Invoice on osa PostNord Strålforsin Payment Management -palvelutarjontaa. Sen ansiosta voit helposti laajentaa ratkaisuasi muilla kanavilla sitä mukaa, kun liiketoimintasi kasvaa. Haluatko saada lisätietoa?