print-and-enclosing_3-1_Greyish.jpg

Print & Enclosing

Print & Enclosing on täydellinen ratkaisu sinulle, joka asetat korkeita vaatimuksia joustavuudelle, toimituksille ja turvallisuudelle. Se on täysin räätälöitävissä yrityksesi viestintätarpeiden pohjalta ja kattaa luonnollisesti kaikki Pohjoismaat. Lisäksi ratkaisu on helposti yhdistettävissä muihin Omnichannel-palveluihimme.

Räätälöity ja turvallinen 

  • Täysimittainen palvelu, joka kattaa kaikki Pohjoismaat
  • Turvallista tietojenkäsittelyä
  • Kanava, joka kiinnittää asiakkaan huomion
  • Räätälöityjä ratkaisuja
  • Korkea toimitusvarmuus

Print & Enclosing osa Omnichannel-palvelukokonaisuutta

Asiakkaidesi on voitava siirtyä vaivatta kanavasta toiseen ilman, että heidän saamansa kokemus vaihtelee. Tämä edellyttää viestinnältäsi Omnichannel-lähestymistä. Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä Omnichannel-asiantuntijoihimme.

Kirje täyttää tärkeän tehtävän

Kirjeet ovat tärkeä osa arkeamme. Ruotsissa paperikirje on edelleen paras kirjallisen viestinnän kanava, jos halutaan kiinnittää asiakkaan huomio tai lähettää henkilökohtaista tietoa tai muuta sisältöä, jonka asiakas haluaa säästää.

Monet haluavat yhä vastaanottaa laskunsa postilaatikkoon, ja useimpien mielestä on tärkeää, että pankkiasiakirjat ja veroilmoitus toimitetaan heille paperimuodossa.

Korkea toimitusvarmuus
Print & Enclosing on joustava ratkaisu, jonka räätälöimme täysin yrityksesi viestintätarpeisiin sopivaksi. Huolehdimme kaikesta, aina saapuvista tiedostoista tietojenkäsittelyyn, tulostukseen ja kuoritukseen unohtamatta toimitusta valitulle jakelijalle.  

Kaikessa tuotannossa noudatetaan turvallisuutta ja salassapitovelvollisuutta dokumentoitujen laatu- ja ympäristöjohtamisjärjestelmiemme mukaisesti. Järjestelmämme täyttävät standardien ISO 9001 ja ISO 14001 vaatimukset.

Kaikki PostNord Strålforsin tuotantoyksiköt ovat yhteensopivia toistensa kanssa, mikä takaa äärimmäisen korkean toimitusvarmuuden. Jos jossakin yksikössä ilmenee ongelmia, tuotanto siirretään toiseen yksikköön.

Monimutkaisimmatkin Print & Enclosing -ratkaisut ovat täysin räätälöitävissä.  Määritämme toimeksiannon aina yhdessä kanssasi löytääksemme ratkaisun, joka vastaa tarpeisiisi täydellisesti.

Strålfors Reliable Mailing (SRM)
SRM (Strålfors Reliable Mailing) on järjestelmä, joka lisää painettujen lähetystemme turvallisuutta. Siinä jokainen yksittäinen tulostettu ja kuoritettu lähetys tarkistetaan asiakkaan tiedoston tietoja vastaan optisen lukutoiminnon avulla ennen kuin lähetys siirretään jakeluun. Virheelliset lähetykset poistetaan ja tulostetaan uudelleen. SRM takaa siten täyden jäljitettävyyden lähetystasolla.

Print & Enclosing -ratkaisun valinneita asiakkaita

Skelleftea-kraft_16-9.jpg

TyytyväisempIä asiakkaita digitalisaation ansiosta

Skellefteå Kraft haluaa olla Ruotsin paras ­energiayhtiö. Asiakkaat ovat alan tyytyväisimpiä, joten suunta on oikea.

Canal-digital_16-9.jpg

Canal Digital panostaa dynaamiseen sisältöön

PostNord Strålforsin lähettämät yksilöidyt lähetykset ja responsiiviset laskut lisäävät osumatarkkuutta. – Luovumme raskaista tiedostomuodoista, kuten pdf-tiedostoista, ja annamme asiakkaillemme mahdollisuuden tutustua lähettämiimme tietoihin haluamansa kanavan ja alustan kautta, Fredrik Welin.

Yhteensopivat ratkaisut

Wemail-16-9.jpg

We Mail

We Mail on mutkaton ja turvallinen palvelu sinulle, joka haluat viestiä tehokkaasti niin fyysisiä kuin digitaalisia kanavia pitkin ilman turhaa huolta ja hallinnollista työtä.

Print & Enclosing osa Omnichannel-palvelukokonaisuutta

Asiakkaidesi on voitava siirtyä vaivatta kanavasta toiseen ilman, että heidän saamansa kokemus vaihtelee. Tämä edellyttää viestinnältäsi Omnichannel-lähestymistä. Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä Omnichannel-asiantuntijoihimme.