Print-management_3-1.jpg

Print Management

Huolehdimme kaikesta aina tulostuspaperin hankinnasta lopputuotteen toimitukseen asiakkaillesi. Print Managementin ansiosta yrityksellesi vapautuu aikaa tehdä sitä, missä se on paras.

Täydellinen ratkaisu painotuotteiden hankintaan

  • Optimoi tuotantoprosessin – aina hankinnasta jakeluun
  • Säästää aikaa, rahaa ja resursseja
  • Tarjoaa paremman yleiskuvan tilauksista, varastotilanteesta ynnä muusta 
  • Kokonaisratkaisu, joka mukautuu tarpeisiisi

Erotu joukosta

Haluatko käytännön vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää Print Management -ratkaisua? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Koko ketju tehostuu

Print Management mahdollistaa kaikentyyppisten materiaalien tulostamisen – milloin ja miten haluat sekä aina mahdollisimman nopeasti. Print Management sujuvoittaa koko prosessia aina suunnittelusta hankintoihin, tulostukseen, kuoritukseen ja jakeluun.

Teet vain tilauksen verkkokaupassamme ja jätät lopun meidän huolehdittavaksemme. Näin sinulla ei tarvitse olla omaa erillistä hankintaosastoa. Kaikki viestintävirran osat kootaan samaan paikkaan, mikä tekee tilausten hallinnasta yksinkertaista ja tehokasta.

Ratkaisu sopii erinomaisesti yrityksille, jotka käyttävät markkinoinnissaan runsaasti painettua materiaalia. Tällaisia ovat esimerkiksi puhelinoperaattorit, vähittäismyyjät ja autokauppiaat.

Optimoidaan jatkuvasti

Kuuntelemme aina aluksi toiveitasi voidaksemme sitten räätälöidä ratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Seuraamme jatkuvasti prosesseja ja tuotevirtoja optimoidaksemme niitä aina kilpailutuksesta ja hankinnasta tuotantoon ja jakeluun. Voimme muun muassa auttaa sinua seuraavissa:

  • Kampanja- ja markkinointimateriaalit. Haluatko, että tiedotteesi ja markkinointimateriaalisi erottuvat joukosta ja kiinnittävät nopeasti asiakkaan huomion? Meiltä löytyy tarvittava osaaminen, ratkaisut ja tekniikka vaikutuksen tekemiseen. Autamme sinua tuottamaan liitteitä, postikortteja, lehtisiä, esitteitä, kirjeitä, osoitteellisia ja osoitteettomia mainoksia, sähköpostilähetyksiä ja tekstiviestejä. Voimme toimia kumppaninasi materiaalien, formaatin ja jakelijan valinnassa sekä alihankkijana mainostoimistolle.

  • Myymälämateriaalit. Tuotteen oikeanlainen esittely voi ratkaista sen, johtaako se myyntipiikkiin flopin sijaan. Voimme luoda materiaaleja, jotka saavat tuotteesi erottumaan massasta. Meillä on kattava kokemus ja laaja tuntemus graafisesta suunnittelusta ja materiaalivalinnoista sekä tuotannosta ja varastoinnista.

  • Varastointi. Huolehdimme, että sinulla on aina käytettävissäsi perusmateriaalia, kuten toimisto- ja markkinointimateriaalia, kuponkeja tai myymäläkylttejä. Monet kampanjat toteutetaan erittäin nopeassa tahdissa. Ratkaisumme ansiosta tuotteesi ja tavaramerkkisi saavat oikeanlaista näkyvyyttä oikeaan aikaan.

  • Jakelu ja käsittely. Print Management on kokonaisratkaisu, joka kattaa kaikki vaiheet aina tilauksesta keräilyyn ja pakkaamiseen sekä jakeluun sinulle ja kaikille jälleenmyyjillesi. Huolehdimme myös mahdollisten palautusten käsittelystä ja muista vastaavista tehtävistä, jotka ovat tavanomaisia yrityksissä, jotka lähettävät tuotteita asiakkaille.

Print Management -ratkaisun valinneita asiakkaita

16-9_Coop.jpg

Henkilökohtaiset lähetykset kuvineen tulostetaan suoraan pilvestä

Coop tekee säännöllisesti yhteistyötä PostNord Strålforsin kanssa voidakseen tehdä asiakasviestinnästään entistä parempaa ja kustannustehokkaampaa sekä varmistaakseen tehokkaat toimitukset.

Kuinka hyvin kampanjasi toimivat?

16-9-Customer-Journey-Mapping-01.jpg

Customer Journey Mapping

Asiakkaat ovat yhä nopeampia liikkeissään, mikä asettaa korkeita vaatimuksia liiketoiminnallesi. Customer Journey Mapping antaa sinulle käsityksen siitä, millaisia asiakkaidesi tarpeet ovat palveluketjun kaikissa vaiheissa.

16-9-eye-tracking-02.jpg

Eye tracking

Eye tracking-tekniikka mittaa tarkasti silmien katsomat asiat, ja tietojen avulla voidaan sen jälkeen analysoida, mitä henkilö katsoi, milloin ja kuinka kauan.

16-9-consulting-insights.jpg

Consulting and Insights

Maailmassa, jossa kilpailu on koventunut ja kuluttajista on tullut yhä tietoisempia, on tärkeää tietää, keitä asiakkaasi ovat, missä he sijaitsevat ja mitä he odottavat sinulta.

Erotu joukosta

Haluatko käytännön vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää Print Management -ratkaisua? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.