Smarter Communicaton – meidän lupauksemme sinulle

Älykkäämpi viestintä erottaa meidät kilpailijoistamme ja näyttää meille tien eteenpäin. Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin kehittämällä ja tarjoamalla järjestelmiä, palveluja ja tuotteita, jotka mahdollistavat älykkään, tehokkaan ja turvallisen viestinnän.

Webinarer eBoks

Puhumme usein älykkään viestinnän tärkeydestä, mutta mitä sillä oikeastaan tarkoitetaan? Kun oikea viesti välitetään oikealle henkilölle oikeaan aikaan ja oikeaa kanavaa pitkin, asiakkaiden odotukset täyttyvät ja jopa ylittyvät.

Huolehdimme siitä, ettet jää koskaan jälkijunaan. Tehokkaiden viestintäratkaisujemme ansiosta sinulla on aina kaikki edellytykset tarjota asiakkaillesi olennaista sisältöä sekä vastata heidän tarpeisiinsa kaikissa tilanteissa. Meiltä saat tarvitsemaasi apua sopivaan hintaan, minkä lisäksi voimme räätälöidä sinulle kokonaisratkaisun, jotka kattaa yrityksesi kaikki tarpeet – aina painetusta viestinnästä digitaaliseen viestintään.

Voimme myös kerätä ja analysoida asiakastietoa ja auttaa ymmärtämään sitä, jotta voit lisätä asiakassuhteisiisi vielä yhden ulottuvuuden. Tiedot auttavat parantamaan asiakasuskollisuutta ja yrityksesi tehokkuutta, mikä johtaa monissa tapauksissa myynnin lisääntymiseen.

Kun viestintäsi on tehokasta, osuvaa ja olennaista, sitä voi kutsua älykkääksi viestinnäksi, Smarter Communication.

Viestintäratkaisumme auttavat sinua:

  • vahvistamaan tavaramerkkiäsi
  • luomaan uutta liiketoimintaa
  • parantamaan asiakasuskollisuutta
  • lisäämään tehokkuutta.
SCM-2019-1-16-9-FI.jpg

Smarter Communication Magazine

Pysy ajan tasalla viestinnän viimeisimmistä trendeistä, uusimmasta tekniikasta sekä haasteista, joita tehokkaampaa viestintää tavoittelevat yritykset kohtaavat. Voit lukea Smarter Communication Magazine -asiakaslehteä verkossa, ladata sen PDF-muodossa tai tilata sen painettuna suoraan postilaatikkoosi.

NewsDirect_Puff-image-3_16-9.jpg

Uutiskirje News Direct

Miten luodaan kannattavia asiakassuhteita? Mitkä ovat viestinnän viimeisimmät trendit ja mitkä kanavat ovat tehokkaimpia? Tilaamalla uutiskirjeemme voit lukea asiakasviestinnän viimeisimmistä trendeistä kertovia kiinnostavia artikkeleita ja haastatteluja.

SCD-2018_Collage_16-9.jpg

Smarter Communication Summit

Smarter Communication Summit järjestetään vuosittain Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa ja Norjassa. Päivän teema vaihtelee, mutta painopiste on aina digitaalisessa muutoksessa ja uusissa älykkäissä, asiakasviestintää parantavissa ratkaisuissa.